Social Bookmark Indonesia

Social Bookmark Indonesia

Social Bookmark Indonesia

Social Bookmark Indonesia

Social Bookmark Indonesia

Social Bookmark Indonesia

Social Bookmark Indonesia

Social Bookmark Indonesia

Social Bookmark Indonesia

Social Bookmark Indonesia

Social Bookmark Indonesia

Social Bookmark Indonesia

Social Bookmark Indonesia

Social Bookmark Indonesia

Soal bahasa sunda

SOAL ULANGAN TENGAH SEMESTER BAHASA SUNDA KELAS 2 SEMESTER 2

SOAL ULANGAN TENGAH SEMESTER BAHASA SUNDA KELAS 2 SEMESTER 2 TUTUWUHAN Nagara urang mah subur  ma’mur. Sagala rupa tutuwuhan nyampak. Rek sayur-sayuran atawa bungbuahan. Sayuran mah aya wortel, kangkung, bayem, jeung nu lianna. Bungbuahan...

CONTINUE READING »»

ULANGAN TENGAH SEMESTER III BAHASA SUNDA III(Tiga) Semester II (Dua)

ULANGAN TENGAH SEMESTER III BAHASA SUNDA III(Tiga) Semester II (Dua) Maca dongeng “Si Kabayan Ngala Nangka” Si kabayan dititah ngala nangka ku mitohana. “Nukolot ngala nangka teh Kabayan! “ceuk mitohana. Kencling si Kabayan indit...

CONTINUE READING »»

ULANGAN AKHIR SEMESTER I (UAS I) BAHASA SUNDA SOSIAL SD KELAS 2

ULANGAN AKHIR SEMESTER I (UAS I) BAHASA SUNDA SOSIAL SD KELAS 2 I.    Cakra A, B,  atawa C dina jawaban anu pangbenerna ! 1.    Sakola teh kedah diacuk saragam Sapatu hideung Rambut teu kenging...

CONTINUE READING »»

Soal UTS Kelas 4 SD Bahasa Sunda Semester 2

Soal UTS Kelas 4 SD Bahasa Sunda Semester 2 1.    Pagaewanana teh ngapungkeun kapal udara, nyaeta … A. pulisi            B. pilot        C. satpam        D. tentara 2.    Buku teh di simpenna...

CONTINUE READING »»

Soal Kelas 3 SD Bahasa Sunda ULANGAN TENGAH SEMESTER II

Soal Kelas 3 SD Bahasa Sunda ULANGAN TENGAH SEMESTER II “Si Kabayan Ngala Nangka” Si kabayan dititah ngala nangka ku mitohana. “Nukolot ngala nangka teh Kabayan! “ceuk mitohana. Kencling si Kabayan indit ka kebon,...

CONTINUE READING »»

Soal Kelas 2 SD Bahasa Sunda ULANGAN TENGAH SEMESTER II

Soal Kelas 2 SD Bahasa Sunda ULANGAN TENGAH  SEMESTER II Dano Leuwi Soro Dano leuwi soro teh ayana di kacamatan pagelaran. Jarakna kurang leuwih 65 km ti kota Cianjur. Dano ieu katelah ku kaendahan...

CONTINUE READING »»